Vi vill utveckla svensk fotboll

Grundaren till Fotbollsövningar.se och grundaren för Pojkfotboll i Skåne går en bit tillbaka och deras hjärtan har alltid brunnit lite extra för fotboll. Tillsammans slog de sig samman för att skapa ett koncept där de kan hjälpa klubbar och ungdomar att utvecklas inom sporten. Det här blev Fotbollscampen. En organisatör med fokus på utveckling, kamratskap och fotboll. I Fotbollscampen får spelarna anpassade träningar genom flera olika pass och klubbens tränare får inspiration och genomgång av olika övningar som utförs under dagarna. Dessutom får klubben ta del av vinsten från Fotbollscampen. Helt enkelt en win-win situation för alla inblandade.

Jag tyckte det var superroligt och är gärna med fler gånger. Fotbollscampen med 3 ord är: Roligt, lärorikt och utvecklande.
Deltagare Fotbollscampen

Varför välja Fotbollscampen?

Som spelare

Vi utvecklar ständigt våra fotbollscamps efter feedback från spelare för att få så bra och givande träning som möjligt för alla sorters spelare.

Som klubb

Era spelare utvecklas, era tränare får inspiration och klubben/laget får pengar rakt in utan att behöva planera eller hålla i fotbollscampen.

Som förälder

Vi ser alltid till att följa rekommendationer och riktlinjer från myndigheter och liknande för att ha möjlighet att genomföra en så säker fotbollscamp som möjligt.

Our Team

Henrik Albertsson
Grundare/Tränare
Henrik Albertsson är huvudet bakom Pojkfotboll i Skåne. Siten som uppmärksammar pojkfotbollen runt om i Skåne som dessutom arrangerat två turneringar. Till vardags huvudtränare Askeröds IF Dam.
Tim Hansson
Grundare/Tränare
Tim Hansson är mannen bakom fotbollsövningar.se. Han vill hjälpa till att utveckla svensk fotboll genom inspiration och kunskapsdelning mellan klubbar. Hans fotbollshjärta brinner extra starkt för Premier League, Chelsea och Jürgen Klopp – en udda kombination.