Deltagarvillkor

Vi är noga med att påpeka att Fotbollscampen är öppen för alla som vill delta, om plats finns tillgängligt. Vi håller i flera timmas fotbollsträning varje dag och teoripass vilket gör att Fotbollscampen lämpar sig för alla som är villiga att utvecklas och som är intresserade av att hålla fokus vid träningsmomenten. Ungdomarna delas upp efter ålder och skicklighet i olika grupper och grupperna kan komma att justeras under veckans gång för att varje person ska kunna njuta av lägret.

 

Deltagaravgift
Deltagaravgiften för deltagande i campen är varierande beroende på var Fotbollscampen hålls, var god se eventets information för pris.
Genom att betala avgiften garanteras din plats på Fotbollscampen. De som betalar först är alltså de som får delta på Fotbollscampen.
Om inte avgiften betalats i tid eller om anmälan inte är komplett förbehåller sig arrangören full rätt att ta bort den gjorda anmälan.
Syskonrabatter kan tyvärr ej ges.

 

Avbokningsregler
Följande avbokningsregler tillämpas för den inbetalda deltagaravgiften.

  • Före sista anmälningsdag = 100% återbetalning
  • Efter sista anmälningsdag med läkarintyg = 75% återbetalning
  • Efter sista anmälningsdag utan läkarintyg = 50% återbetalning
  • Campdag 1 eller senare = 0% återbetalning

Avgiftssänkning på grund av att deltagande förhindras av andra orsaker kan inte ges.

 

Mat under Fotbollscampen
Det ingår en enklare lunch i Fotbollscampen. Samarbetsklubbarna till Fotbollscampen gör sitt bästa för att erbjuda alternativ för de som har allergier. Det är deltagarens eget ansvar att anmäla eventuella relevanta matallergier vid anmälan till Fotbollscampen samt att meddela serveringspersonalen sina behov.
Vi rekommenderar också deltagare att själva ha med sig lite frukt eller annat som passar att äta mellan passen för att orka hela dagen.

 

Försäkring
Försäkring ingår ej. Notera att den anmälda spelaren/spelarna tränar på egen risk och alla skador bekostas själv. Fotbollscampen tar inte ansvar eller kostnaden för någon skada. Vi rekommenderar att du löser en personlig försäkring innan du deltar på Fotbollscampen.

 

Fotografering
Genom anmälan till Fotbollscampen godkänns också att vi, våra partners och våra samarbetsklubbar kan komma att fotografera eller filma spelaren under campen. Dessa bilder och videos kan komma att nyttjas och reproduceras i utbildningssyfte, reklamsammanhang eller i andra sammanhang kring Fotbollscampens, samarbetsklubbar eller Fotbollscampens samarbetspartners aktiviteter utan att spelaren eller någon annan kommer att resa några anspråk på ersättning av något slag.

 

GDPR
Vi värnar om personuppgifter. Finns det något på vår hemsida, Facebooksida eller Instagramkonto där ni är med som ni vill radera eller upplever kränkande/stötande så skicka oss ett mail. Vi strävar att när GDPR är infört så långt det är möjligt uppfylla Riksidrottsförbundets rekommendation att inhämta samtycke från vårdnadshavare till barn under 16 år.

  • Vi delar inte personuppgifter med tredje land.
  • Vi delar inte personuppgifter med andra.
  • Personuppgifter som ni anmäler vid Fotbollscampen raderas efter campen.

 

Väder
Vädrets makter kan vi inte råda över. Om vädret är så dåligt att arrangören bedömer att det är olämpligt att genomföra hela eller delar av campen eller om väder eller andra omständigheter gör fotbollsplanerna ospelbara kan hela eller delar av campen ställas in. Ingen ersättning eller kompensation utgår till deltagarna vid sådan händelse.